Ortopedmedicin
BEHANDLANDE FÖRETAGSHÄLSOVÅRD


För aktiva företag
 

Vi kan hjälpa er företagare med snabb service så att ni och era anställda ska tillfriskna och kunna arbeta som vanligt.

Vi är ett komplement till den traditionella företagshälsovården som oftast inte behandlar.

Exempel på hur det kan se ut

Vi har tecknat ett avtal med företaget som ger deras anställda en "gräddfil" för vård inom 0-4 arbetsdagar. Kalle som är anställd vid företaget vaknar en morgon med smärtor i ryggen. Han väljer då antingen att boka en tid genom vår hemsida eller så ringer han direkt. Vi undersöker ryggen, ställer diagnos samt ger behandling och råd så att Kalle så fort som möjligt skall kunna fungera som vanligt.

Ett annat exempel är Stina som är montör och går mycket i jobbet och som den senaste tiden börjat få mer och mer ont i sin ena häl. Hon bokar en tid och vi konstaterar att det är en så kallad "hälsporre" och att ortopediska inlägg troligen kan avhjälpa besvären. Vi tillverkar inläggen som Stina får med sig hem vid första besöket.

Vad kostar det?

Ett avtal kan se ut så här: Anslutningsavgift 200 kr per anställd och år som betalas vid avtalsstart. Detta ger tillgång till vård hos oss inom 0-4 arbetsdagar. Besöksavgiften är 500 kr för nybesök och återbesök. Tillverkning av ortopediska inlägg kostar 900 kr paret. Besöksavgift och kostnad för inlägg faktureras löpande.
 
Låter detta intressant? Vi kan alltid diskutera enskilda lösningar som passar just ert företag.